La Nostra Essència

Ginellers Institut Mèdic. Cuidem de tu

Equip Mèdic de la Dona
Centre Mèdic de la Dona a Granollers i Barcelona

CLÍNICA MÈDICA GINELLERS

Al nostre Centre Mèdic de la Dona a Granollers i Barcelona Ginellers, ens enorgulleix oferir una atenció integral i personalitzada per a la salut de les dones en totes les etapes de les seves vides. Som una clínica ginecològica líder en el sector oferint una medicina humanitzada, empatica i personalitzada. Oferim serveis com la dematologia, podologia, fisioteràpia, medicina integrativa, lactància materna, ecografies 5D, anàlisis clínics, cursos pre i post part, fertilitat i molt altres.

El nostre equip de professionals altament qualificats i compromesos treballa en conjunt per oferir una atenció mèdica de la més alta qualitat. Ens esforcem per oferir un enfocament holístic que abordi tant les necessitats físiques com emocionals de cada pacient. Amb tecnologia de punta i un enfocament centrat en el benestar de les nostres pacients, ens dediquem a proporcionar tractaments efectius i solucions personalitzades per a cada situació.

A Ginellers, ens comprometem a ser el teu aliat en el camí cap a la salut i el benestar. La nostra missió és ser el teu centre de referència, oferint serveis de qualitat, empatia i professionalitat. Estem aquí per ajudar-te a viure totes les etapes de la manera més plena i que el teu pas per aquí sigui una experiència única.

Centre Mèdic Integral de la Dona

SEGUEIX-NOS!

A l’Instagram de la família Ginellers cada dia hi trobaràs històries reals, informació interessant i un espai per comentar dubtes amb les professionals. Afegeix-t’hi, comprova-ho i participa’n.

Ginellers, Salut Integral de la Dona

T’esperem tant al centre de Granollers com al de Barcelona, on tractem d’oferir a tots els nostres pacients allò que necessiten.

Comptem amb un equip de professionals altament qualificats, que treballen en el principals hospitals i centres de referència de Barcelona (Hospital Vall d’Hebron, Parc Taulí, Germans Trias i Pujol,…) centres de referència a nivell nacional i internacional.

Disposem també de tecnología avançada, ecògrafs d’alta resolució i equips d’última generació.

  • It is along estalished fact that reader
  • luctus vitae nulla. Quisque efficitur lobortis orci sit amet vehicula
  • Sed tincidunt tincidunt velit, vel scelerisque nibh

Ginellers Institut Mèdic

Ginellers està present des de 2017 a Granollers, convertint-se en un centre de referència de la comarca i ara també a Barcelona, on tractem de transmetre la nostra filosofía i arribat a més pacients en altres punts de la nostra geografía.

A Ginellers, apostem per la salut integral i la comoditat dels nostres pacients. Per això, disposem d’un equip mèdic multidisciplinari format per professionals qualificats en diversos àmbits de la medicina, des de la ginecologia fins a altres especialitats relacionades.

La nostra clínica es diferencia per l’excel·lència mèdica, tecnologia avançada i enfocament en el benestar, els quals asseguren la qualitat a la clínica ginecològica.

A la nostra clínica, reconeixem que la teva experiència de salut és única i personal, i és per això que ens esforcem per oferir-te un tracte personalitzat i acollidor des del principi fins al final del teu procés de tractament.

Centre Mèdic Integral de la Dona

VOLS FER UNA VISITA VIRTUAL PER LA NOSTRA CLÍNICA?

Recorre l’interior de l’Institut Mèdic Ginellers. Dóna’t un petit passeig per totes les nostres instal·lacions i descobreix fins a l’últim racó de la clínica, ubicada al carrer Anselm Clavé, 65, 2n, de Granollers. Fes una ullada a la nostra tecnologia i gaudeix d’un ambient acollidor i confortable.

SOL·LICITA LA TEVA CITA A GINELLERS

Et convidem a emplenar el nostre formulari de contacte per demanar una cita prèvia amb l’equip mèdic de Centre Mèdic Ginellers. Un cop empleneu les dades sol·licitades, l’equip de l’especialitat seleccionada es contactarà amb tu per gestionar la vostra visita el més aviat possible.

Centre Mèdic Integral de la Dona

Si vols sol·licitar una cita o tens qualsevol dubte, posa’t en contacte amb nosaltres sense compromís.